vineri, 2 mai 2008

Cupa UEFA


Aseara s-au disputat retururile celor 2 semifinale din Cupa UEFA in urma carora s-au decis cele 2 finaliste .
In primul meci al zilei Zenit St. Petersburg a zdrobit-o pe Bayern Munchen cu scorul de 4-0 (1-1 in tur)adjudecandu-si net calificarea in finala. In timp ce Zenit a aratat ca merita sa joace finala de la Manchester, cealalta finalista, Glasgow Rangers a aratat intregii Europe ca nu merita nici macar sa joace in cupele europene pt. uratul antijoc practicat la Florenta in meciul retur din semifinala cu Fiorentina terminat dupa 120 de minute 0-0 (0-0 in tur) si castigand la penalty-uri cu 4-2. La un moment dat raportul suturilor spre poarta arata un zdrobitor 14-0 in favoarea Fiorentinei care iti arata chiar daca nu ai vazut meciul ca scotienii abia au trecut de jumatatea terenului.

Imi pare rau pt. Mutu ca nu a prins finala, putea fii un an magic pt. el (finala de Cupa Uefa,clasare in primele 5 echipe din Italia, clasare in primii 3 golgheteri din Italia, participare cu Romania la Camp. European) insa s-a vazut "frica" pt. a lupta pt. orice minge, s-a vazut crisparea in protestele la adresa arbitrului datorita cartonasului galben care il avea dinaintea meciului si posibilitatea de a nu juca in finala in cazul in care Fiorentina ar fi obtinut calificarea.

Asadar finala este ZENIT ST. Petersburg - Glasgow RANGERS, finala care se va disputa in orasul englez Manchester pe stadionul "City of Manchester Stadium"(stadionul celor de la Man. City) in data de 14 mai.

Niciun comentariu: